Hyra container Borås

Behöver du hyra container i Borås? Genom Containerexpertens tjänst kan du snabbt jämföra offerter på containrar, redskapsbodar och andra förvaringslösningar.

 

  • Leverans och upphämtning ingår i priset
  • Få flera offerter inom ett par dygn
  • Slipp köa vid återvinningscentralen

 

Nedan kan du läsa mer om hur tjänsten fungerar, vad det kostar och vad som är bra att tänka på när du ska hyra container.

 

Hyra container Borås – Pris

Vad det kostar att hyra container varierar med ett antal faktorer. Behöver du till exempel slänga asbest, däck eller annat som inte går under blandat avfall behöver du en särskild container, vilket kostar lite mer.

 

Hur stor modell du behöver, hur länge du behöver den och hur duktig du är på att förhandla är andra variabler. Containerexperten strävar alltid efter att våra användare ska få de bästa priserna på containrar i Borås.

 

Så fungerar det

Genom vår hemsida skickar du in ditt uppdrag. Beskriv det gärna så detaljerat som möjligt, så att våra samarbetspartners har en god grund att ge ett prisförslag på. Vi förmedlar sedan din offertförfrågan till våra anslutna samarbetspartners i Borås. Inom ett par dygn har du prisförslag som du kan jämföra.

 

Containers att hyra

De internationella standardmåtten är 20 eller 40 fot. För mindre projekt kan så kallade liftdumpercontainrar hyras (kallas även för sopcontainer). De varierar i storlek och kan rymma allt från 5 – 15 kubikmeter. Det här kan jämföras med 20-fotscontainrar, som rymmer ca 33 kubikmeter.

 

För byggprojekt kan redskapsbodar hyras i kombination med en container. Här kan maskiner och verktyg låsas in under nätterna.

 

Bra att tänka på

  • De levereras med en tung lastbil. Det innebär att vägen till uppställningsplatsen måste klara av ett så tungt fordon, och att ni säkerställer att lastbilen kan köra in på området där uppställningsplatsen ska vara.
  • Om ni ska hyra container för blandat avfall är det just enbart det som får slängas. Däck, kemikalier, målarfärg och asbest är exempel på avfall som kräver speciella containrar. Kom ihåg att enbart slänga det som du kommit överens om med firman.
  • Det är du som beställer som är ansvarig för att det ligger rätt avfall däri. Skulle du misstänka att någon obehörig kan ha lagt i något, så är det bra att kontrollera detta innan firman kommer och hämtar upp avfallet. Om någon har slängt i exempelvis asbest eller elektroniskt avfall – och du har hyrt en container för blandat avfall – så kan du komma att debiteras en avgift.
  • Tillstånd. Om uppställningsplatsen är på mark som ägs av Borås stad krävs polistillstånd. Vill du att den ska stå på privat mark som inte tillhör dig, krävs tillåtelse från markägaren.

 

Frågor och svar

 

Varför ska jag använda Containerexperten.se?

När du behöver hyra container i Borås kan vi bistå med offerter från duktiga samarbetspartners. Med flera offerter att jämföra kan du spara pengar.

 

Vilka samarbetspartners har ni?

Containerexperten är verksamma över hela landet. Vi arbetar både med mindre lokala aktörer, som i Borås till exempel, men även med nationella kedjor.

 

Var vänder jag mig om något blir fel?

Efter att vi har förmedlat ditt uppdrag är det du och firman som kommer överens om detaljerna. Skulle funderingar eller problem uppstå är det i första hand dem du tar kontakt med. Skulle du vara missnöjd med ett företag uppskattar vi om vi blir meddelade om detta.

Container blå