Hyra container i Kristianstad

Ska du göra en större renovering hemma, eller ska bostadsrättsföreningen ha en städdag? I sådana fall kan det vara en god idé att hyra en container. Containerexperten strävar efter att våra kunder ska få de absolut bästa priserna på att hyra container i Kristianstad.

 

 • Utkörning och upphämtning ingår
 • Slipp sortering och köer vid återvinningsstationerna
 • Få flera offerter att jämföra inom 48 timmar

 

Våra samarbetspartners hanterar avfallet på miljövänligt vis, oavsett om det är en container för bostadsrättsföreningens städdag, för privat bruk eller för en byggarbetsplats. Du förbinder dig inte till att tacka ja till någon av de offerter som du presenteras.

 

Ge en tydlig uppdragsbeskrivning

På vår hemsida finns ett formulär där du kan beskriva ditt uppdrag. Genom att göra det så detaljerat som möjligt, kommer du att få mer träffsäkra offerter. Till exempel är det bra att ha med följande:

 • Berätta vilket avfall som kommer att slängas. Var så tydlig som möjligt med vad projektet handlar om. Är det en renovering, städdag, eller ombyggnation? Berätta vilket avfall som kommer att slängas, så att firman kan anpassa sin offert efter det.
 • Hur länge behöver du containern? Hur länge du behöver containern är en avgörande faktor för slutpriset. Specificera detta.
 • Adress och uppställningsplats. Underrätta firman om uppställningsplatsen så att de kan planera resor för leverans och upphämtning.
 • Övrigt. Finns det en påtaglig risk att du behöver en extra tömning under projektets gång? Kan du behöva förlänga hyrtiden innan den är slut? I sådana fall är det fördelaktigt att tala om detta tidigt.

 

Att tänka på

Innan du kontaktar firmorna är det bra att säkerställa att det inte finns några praktiska hinder. Till exempel kommer du att behöva polistillstånd om containern ska placeras på offentlig mark. Tänk även på att vägen till uppställningsplatsen bör klara av en tung lastbil, och att underlaget bör vara hårt (med tanke på containerns tyngd). Containern bör ha ett antal meter fritt utrymme framför sig, samt fri höjd på ett antal meter.

 

Hyra container Kristianstad – Pris

Vad det kostar att hyra container i Kristianstad varierar, och det är således svårt att ge ett rakt svar på den frågan. Istället kan vi tala om vilka faktorer som påverkar vad det kommer att stå på fakturan när jobbet väl är klart.

 • Typ av container. En mindre container är billigare att hyra, och enklare att köra ut och att tömma. Större containrar är dyrare. Vilken containertyp som används för ditt projekt kommer att påverka slutkostnaden.
 • Hur länge du ska ha den. Den faktor som kanske är mest avgörande är hur länge du ska hyra containern.
 • Extratjänster. Behöver du tömma containern under projektets gång? I sådana fall kommer det att innebära extra kostnader. Har du en speciell typ av avfall som kräver en anpassad container, så är även det något som kan komma att höja slutpriset.
 • Vilken firma du väljer. Firmorna sätter sina priser själva. Även om det är samma behov som ska mötas, så kan priserna variera något. Det här kommer i sådana fall att framgå när du jämför offerterna du får in.

 

Så funkar det att hyra container i Kristianstad genom Containerexperten

Vår tjänst ska vara enkel och effektiv. Du börjar med att fylla i formuläret på webbplatsen och skickar in din uppdragsbeskrivning. Efter att ha tagit emot den förmedlar vi den till våra anslutna samarbetspartners i Kristianstad med omnejd.

Firmorna kommer sedan att återkomma till dig med ett prisförslag. Det är upp till dig att jämföra offerterna och välja den firma som du tycker verkar vara bäst. Du förbinder dig inte till att tacka ja till någon av offerterna, när du använder vår tjänst.

Det kan rekommenderas att inte enbart se till totalpriset. Visst är priset en viktig faktor, men tänk på att även det som ingår i offerten kan variera något. Det kan även vara bra att titta på referenser och omdömen innan du bestämmer dig, för att få en bättre bild av firmorna du har att välja mellan.

Container blå