Hyra container i Norrtälje

Genom Containerexperten kan du snabbt och effektivt jämföra offerter på att hyra containrar i Norrtälje. Du skickar in din uppdragsbeskrivning, som vi sedan förmedlar till våra samarbetspartners i området.

 

 • Leverans, hämtning och sortering ingår
 • Slipp köa vid återvinningscentralen
 • Jämför offerter och välj det bästa priset

 

Vår tjänst är gratis för dig som användare. När du begär en offert, så förbinder du dig inte till att tacka ja till något av de prisförslag som erbjuds.

 

Hyra container Norrtälje – Pris

Faktorer som spelar in i prissättningen är bland hyrtid, tillval och typ av container.

 • Hyrtiden är en betydande faktor i prissättningen.
 • Typ av container. Större containrar och containrar med särskilda funktioner är dyrare än exempelvis mindre liftdumpercontainrar.
 • Tillval som avfuktare, el eller lås adderar till slutkostnaden.
 • Förhandling. Under rätt förutsättningar kan våra samarbetspartners vara öppna för viss förhandling. Det här kan potentiellt sänka priset.

 

På Containerexperten strävar vi efter att våra användare ska få de mest prisvärda offerterna.

 

Så fungerar vår tjänst

Containerexperten hyr inte själva ut containrar, utan är en förmedlingstjänst. Vi förmedlar ditt uppdrag till utvalda aktörer i Norrtälje och i andra delar av landet. Processen kan beskrivas i tre steg:

 1. Begär offert. Beskriv ditt uppdrag, gärna så detaljerat som möjligt. Mer information ökar sannolikheten för att våra samarbetspartners kan svara direkt med en träffsäker offert.Du använder formuläret på vår hemsida. Uppdragsbeskrivningen skickas till oss, som vi sedan förmedlar till våra samarbetspartners i Norrtälje.
 2. Jämför offerter. Vi skickar vidare din förfrågan så snabbt som möjligt till de firmor i ditt område som är anslutna till oss. Inom 48 timmar har du svar. Nu kan du jämföra prisförslagen samt firmorna, och hyra container av den aktör som du tycker har bäst lösning just för ditt projekt.
 3. Hyr containern. Du och firman du anlitar kommer överens om ytterligare detaljer innan arbetet påbörjas.

 

Uppställningsplats

Det är på beställarens ansvar att se till att det finns platstillgänglighet. Det innebär bland annat att du behöver ett polistillstånd om den ska stå på offentlig mark i Norrtälje. Det innebär också att du behöver tillåtelse från markägare om den ska stå på någon annans privata mark.

Det finns en rad andra punkter som är bra att känna till gällande uppställningsplats:

 • Ett antal meter fritt utrymme framför och ovan containern krävs. Om du är osäker, kan du fråga firman om hur många meter som behövs för den container som du ska hyra.
 • Det bör vara god framkomlighet, och en väg till uppställningsplatsen som kan bära en tung lastbil. Smala landsvägar är ibland inte lämpliga för tunga lastbilar att köra på.
 • Normalt är ett hårt underlag att föredra, med tanke på containerns vikt.
 • Det måste vara tillåtet att parkera på platsen i Norrtälje där containern ska stå. Om inte, kommer du sannolikt inte att få tillstånd att ställa den där, om det är på offentlig mark.

 

Tänk på att hemtagning kan debiteras om det, på plats, visar sig att det inte är möjligt för firman att leverera containern.

Container blå