Hyra container Karlstad

Genom Containerexperten kan du snabbt och enkelt jämföra offerter på att hyra container i Karlstad. Våra samarbetspartners kan även erbjuda redskapsbodar och andra förvaringslösningar. Om du är osäker på vilken container som passar bäst för ditt projekt, är du välkommen att kontakta oss för vägledning.

 

 • Leverans och upphämtning ingår i priset
 • Få flera offerter att jämföra
 • Svar inom 48 timmar

 

Vår tjänst är kostnadsfri för användaren. Du förbinder dig inte till att tacka ja till något av de erbjudanden som presenteras.

 

Så fungerar det

Vår tjänst är enkel och syftar till att ge våra användare de bästa priserna på hyrcontainrar i Karlstad. Så här fungerar det:

 1. Berätta om ditt projekt och dina behov
 2. Ta emot och jämför flera offerter
 3. Anlita det företag du tycker verkar bäst.

Som nämnt ovan förbinder du dig inte till att tacka ja till något av prisförslagen. Däremot är det alltid uppskattat om du tackar nej till de prisförslag du väljer bort.

 

Hyra container Karlstad – Pris

Vad ditt projekt kommer att kosta kan inte vi säga på förhand. Containerexperten strävar dock alltid efter att våra användare ska få de bästa priserna i Karlstad utifrån förutsättningarna.

Vad det kommer att kosta beror bland annat på följande:

 • Vilken typ av container du behöver. Containrar för farligt avfall kan kosta mer.
 • Hur stor container du behöver.
 • Hur länge du ska ha den.

 

Genom att använda vår tjänst får du svar på vad de olika firmorna i Karlstad tar för just ditt projekt.

 

Vanliga frågor och svar

 

Kan jag använda ROT- eller RUT-avdrag för att hyra container?

Att hyra container är en övrig kostnad enligt Skatteverkets definition och är således inte berättigat till ROT eller RUT.

 

Hur snabbt får jag offerter?

Vi förmedlar ditt uppdrag till rätt aktörer så snart vi kan. När du har skickat in din förfrågan, tar det vanligen ett par dygn innan du har prisförslag att jämföra.

 

Måste jag tacka ja till någon av offerterna?

Nej. Däremot är det uppskattat att tacka nej till de firmor du väljer bort. Detta eftersom de lägger ned tid och engagemang på att skriva offerterna.

 

Får jag en färdig offert efter att jag har skickat in min uppdragsbeskrivning?

Det beror på hur komplext ditt projekt är. Containerexperten förmedlar enbart den första kontakten med våra samarbetspartners. Med tillräckligt god information om projektet kan du oftast få en träffsäker offert som svar, men ibland kan de behöva fler detaljer innan de kan lämna en prisuppskattning.

 

Vilka företag samarbetar ni med?

Vi samarbetar med seriösa lokala aktörer såväl som nationella kedjor, som finns över hela landet.

 

Att tänka på:

 • Släng enbart det avfall som ni kommit överens om. Hyr du en container för blandat avfall kan du till exempel inte slänga däck, produkter med freon eller elektroniskt avfall. Prata med din firma i Karlstad om du är osäker.
 • Du behöver polistillstånd om uppställningsplatsen är på offentlig mark i Karlstad. På annans privata mark krävs tillåtelse från markägaren.
 • Lasta inte över kanten och överskrid ej maxvikten.
 • Fritt utrymme på ett antal meter krävs framför och över containern.
Container blå