Hyra container i Sundsvall

Genom vår tjänst kan du som privatperson, företagare eller representant för en förening snabbt få offerter på att hyra containrar i Sundsvall. Vi förmedlar ditt uppdrag till våra anslutna samarbetspartners, som återkommer med en offert till dig inom två dygn.

 

 • Upphämtning, sortering samt leverans ingår i priset
 • Få offert från flera aktörer i Sundsvall med omnejd
 • Slipp långa köer vid återvinningsstationen

 

Många av våra samarbetspartners kan även hjälpa till med redskapsbodar och andra förvaringslösningar. Det är kostnadsfritt att använda Containerexpertens tjänst, och du förbinder dig inte till att tacka ja till någon av offerterna som du erbjuds.

 

Hyra container Sundsvall – Pris

Kostnaden för att hyra container i Sundsvall varierar. Målet med vår tjänst är att du ska få de mest prisvärda offerterna för ditt uppdrag. Faktorer som spelar in i prissättningen är bland annat följande:

 • Vilken typ av container du behöver.
 • Hur länge du behöver containern.
 • Om du behöver extra tömningar under projektets gång.
 • Om du gör några tillval, och i sådana fall vilka (till exempel avfuktare, el eller lås).
 • Om du kan förhandla ned priset.

 

Tänk på att…

 • … inneha eventuella tillstånd. Om anvisad uppställningsplats ligger på mark som ägs av Sundsvall, så behöver du tillstånd från polisen. Om uppställningsplatsen är på privat mark som inte är din, behöver du tillåtelse från markägaren. Det är ditt ansvar att se till att ha de tillstånd som krävs. Om du är osäker kan din firma vägleda dig.
 • … du ansvarar för vad som slängs. Beställer du en container för blandat avfall får det inte blandas med till exempel elektroniskt avfall eller däck. Det är du som ansvarar för att containern används till det material som angetts vid beställning. Innan upphämtning bör du kontrollera att ingen obehörig har lagt i något.
 • välja en god uppställningsplats. Vägen till uppställningsplatsen i Sundsvall måste vara framkomlig för en tung lastbil. Vidare bör underlaget vara hårt, med tanke på containerns tyngd. Tänk även på att det måste vara tillåtet att parkera på platsen – om inte, så är det osannolikt att du får tillstånd, givet att det ligger på offentlig mark.

 

Vanliga frågor och svar

 

Vilka företag samarbetar ni med?

Vi verkar över hela landet och samarbetar med såväl nationella kedjor som lokala aktörer i Sundsvall. Vilka företag som erbjuder dig ett prisförslag kommer att framgå av offerterna.

 

Kostar det något att göra en förfrågan på att hyra container?

Nej, det är alltid gratis för användare att skicka in en förfrågan genom Containerexperten.se.

 

Måste jag tacka ja till något av prisförslagen?

Nej, du förbinder dig aldrig till att välja någon av firmorna som du kommer i kontakt med genom Containerexperten.

Däremot lägger våra samarbetspartners ned tid och energi på att sätta ihop prisförslaget. Därför är det alltid uppskattat om du tackar nej till de offerter du väljer bort, och meddelar att jobbet inte har gått till dem.

 

Vilka krav ställer ni på företagen ni samarbetar med?

Vi arbetar enbart med seriösa företag. För mer information om vår urvalsprocess, eller om du är intresserad av att ansluta ditt företag, är du välkommen att ta kontakt med oss.

 

Får jag en färdig offert på att hyra container efter att ha skickat in mitt uppdrag?

Containerexperten förmedlar den initiala kontakten mellan dig och våra samarbetspartners. Därefter är det upp till er att komma överens om detaljerna. Vid enklare jobb brukar firmorna kunna presentera en färdig offert, givet att all nödvändig information finns med. Däremot kan en del upphandlingar vara så komplexa att firmorna behöver mer information från dig innan de kan ge ett rimligt prisförslag.

Container blå