Hyra container Västerås

Genom Containerexpertens tjänst får du offert från flera aktörer i Västerås på att hyra container. När du skickar in din uppdragsbeskrivning till oss, så förmedlar vi den till våra samarbetspartners i området. Tjänsten är kostnadsfri att använda, och du förbinder dig inte till att tacka ja till någon av offerterna.

 

  • Leverans, upphämtning samt sortering ingår
  • Få flera offerter att jämföra
  • Passar såväl privatpersoner som företagare

 

Nedan kan du läsa mer om hur tjänsten går till, och vad det kostar att hyra container i Västerås.

 

Så funkar det

Processen att hyra container i Västerås genom oss ska vara enkel och effektiv. Såhär fungerar det:

  1. Skicka in din uppdragsbeskrivning. I formuläret skickar du in vad ditt uppdrag handlar om. Genom att beskriva så detaljerat som möjligt, blir det enklare för våra samarbetspartners att snabbt återkomma med en träffsäker offert. Berätta även om du vill ha några tillval, så som el, larm eller att containern ska vara låsbar till exempel.
  2. Jämför offerter. Inom 48 timmar har du fått ditt uppdrag besvarat av flera av våra samarbetspartners. Granska prisförslagen och välj det företag som du tycker verkar bäst. Vid det här laget har Containerexperten gjort sitt jobb – nu är det upp till dig och firman att komma överens om detaljerna.
  3. Containern körs ut till anvisad uppställningsplats i, eller omkring, Västerås. Tänk på att vägen till uppställningsplatsen måste vara framkomlig för en tung lastbil, och att du måste inneha tillstånd om den ska ställas på offentlig mark.
  4. Containern hämtas och avfallet sorteras. Vid blandat avfall kan våra samarbetspartners normalt stå för sorteringen. Det innebär att du slipper långa köer och tungt jobb vid återvinningscentralen. Vid andra typer av avfall behöver en överenskommelse med firman göras på förhand om hur sorteringen ska hanteras.

 

Hyra container Västerås – Pris

Priset på att hyra container i Västerås varierar. Främst är det avhängigt följande faktorer:

  • Större mängder avfall kräver större containrar, som är dyrare att hyra.
  • Om du har gjort några tillval, till exempel att containern ska vara låsbar eller vara anpassad för speciella typer av avfall, så kan det öka priset.
  • Hur länge du hyr containern har en direkt inverkan på priset. Under längre projekt kan det vara möjligt att förhandla ned priset per dag.

Containerexperten strävar efter att våra användare ska få de mest prisvärda offerterna genom vår tjänst.

 

Containertyper

Det exakta urvalet av containrar varierar mellan olika firmor. Här ger vi ett antal exempel på modeller som de flesta av våra samarbetspartners kan erbjuda.

 

Lastväxlare

Lastväxlare finns i såväl öppna som låsbara varianter och varierar i storlek. För städdagar i bostadsrättsföreningar kan till exempel en öppen lastväxlare på mellan 20 – 30 kubikmeter passa. De är relativt låga och det är därmed lätt att kasta i saker över kanterna.

 

Liftdumper

En liftdumper är lite mindre än en lastväxlare och passar för trängre uppställningsplatser. Även dessa är lätta att kasta i över kanten, och de finns i såväl öppna som låsbara varianter. Kan lämpa sig för mindre rivningar, städdagar eller på byggen.

 

Containrar med internationellt standardiserade mått

Många av våra samarbetspartners erbjuder även containrar med internationellt standardiserade mått (20-fots eller 40-fotscontainrar). Det här lämpar sig väl för export, men givetvis kan de användas för bruk i Sverige också.

 

Öppen eller låsbar?

I slutändan är det du som är ansvarig för vad som slängs. Ponera att du ska hyra en container för blandat avfall, men att någon obehörig har lagt i elektroniskt avfall när den lämnats obevakad. Om det här upptäcks vid tömning så kan firman ta ut en avgift för felsortering.

Ett effektivt och billigt sätt att försäkra sig om att det här inte sker är att hyra en låsbar container, och se till att den är stängd när den inte används.

Container blå