Hyra container i Helsingborg

Behöver du hyra container i Helsingborg? Genom Containerexperten förmedlas ditt uppdrag till flertalet kontrollerade aktörer i Helsingborg med omnejd. Berätta bara vad du behöver, så kommer våra samarbetspartners med ett förslag inom två dagar.

 

 • Få flera offerter att jämföra inom 48 timmar
 • Hämtning och utkörning ingår
 • Slipp köa vid återvinningscentralen

 

Nedan kan du läsa mer om hur tjänsten går till, hur prisbilden ser ut, och andra saker som är bra att känna till när du ska hyra container i Helsingborg.

 

Så funkar det att hyra container i Helsingborg

Processen är enkel. Du ger oss en uppdragsbeskrivning, varpå vi skickar vidare den till våra anslutna samarbetspartners. Inom loppet av ett par dagar har du flera offerter att jämföra.

 

 1. Du skickar in ditt uppdrag. Beskriv uppdraget så detaljerat som möjligt. Det underlättar för aktörerna att ge en precis offert, vilket i sin tur ökar kraften i att jämföra offerterna. Berätta om ditt projekt, vad containern ska användas till och hur länge den ska användas.
 2. Jämför prisförslagen. Inom 48 timmar får du offerter på att hyra container från våra samarbetspartners i Helsingborg med omnejd. Jämför och välj det företag som verkar bäst.
 3. Containern levereras. Containern levereras till platsen för användning. Hämtning ingår, och avfallet tas om hand på miljövänligt vis.

 

Tänk på att det kan behövas tillstånd om du inte ska ställa upp containern på egen privat mark.

 

Hyra container Helsingborg – Pris

Priset för att hyra en container i Helsingborg varierar. Följande faktorer har den största rollen i vad det kommer att kosta.

 • Hur länge du ska hyra. Ofta får du ett priserbjudande som baserar sig på priset per dag. Ska du hyra container under en längre period kan du möjligen förhandla kring detta.
 • Vilken typ av container du behöver. Företaget kommer att föreslå en containermodell efter din uppdragsbeskrivning. För större projekt krävs ofta större containrar, som är dyrare än mindre varianter.
 • Vilket företag du väljer. Trots samma projekt och behov, kan företagens förslag variera. Om stora variationer finns, kommer du att tydligt märka det när du jämför offerterna.
 • Om du förhandlar. De flesta av våra samarbetspartners kan vara öppna för förhandling under rätt förutsättningar. Förhandlingsmöjligheterna är bättre om det gäller ett stort projekt och om du är ute i god tid. För mindre, hastigt planerade projekt är förutsättningarna normalt inte lika goda.

Containerexpertens mål är att våra användare ska hitta de mest prisvärda offerterna på att hyra container i Helsingborg.

 

Praktiska saker att ha i åtanke

 • Tillstånd. Om containern ska placeras på en plats i Helsingborg som inte är privat (och din egen), kommer tillstånd att behövas. Våra samarbetspartners kan hjälpa dig att komma igång med ansökningen. Det behöver, oavsett vad, vara tillåtet att parkera på platsen.
 • Vägens skick och storlek. Vägen till platsen måste klara av en tung lastbil. Vidare behöver den vara tillräckligt bred.
 • Utrymme kring containern. Ett antal meter framför containern krävs för uthämtning och avlämning. Även ett antal meter fri höjd krävs. De exakta måtten beror på vilken container du hyr. Tala med din firma om detaljerna.
 • Undvik överbelastning. För att hämtning ska kunna ske får den inte överlastas. Det här innebär att den inte får fyllas till kanten med avfall, samt att den angivna maxvikten inte överskrids.
Container blå