Hyra container i Umeå

Genom att hyra en container slipper du själv köa vid återvinningscentralen. Utkörning och hämtning ingår i priset, och våra samarbetspartners sorterar avfallet åt dig. Tjänsten passar såväl privatpersoner som föreningar och mindre företag.

 

  • Slipp köerna vid återvinningen.
  • Leverans, upphämtning och sortering ingår.
  • Spara pengar genom att jämföra offerter

 

Containerexpertens idé är enkel: Du skickar in ditt uppdrag och vi förmedlar det till våra samarbetspartners i Umeå. De svarar med prisförslag, vilket ger dig möjlighet att jämföra priserna och spara pengar på hyreskostnaden. Tjänsten är konstadsfri och du förbinder dig inte till att tacka ja till någon av offerterna du erbjuds.

 

Hyra container Umeå – Pris

Kostnaden beror bland annat på hur stor container du behöver, samt vilken typ det är. En annan faktor som spelar in är givetvis hur länge du behöver den. Genom att fylla i formuläret kommer du att få ett prisförslag inom ett par dygn att jämföra. Containerexperten strävar efter att våra användare ska få de bästa priserna på att hyra container i Karlstad.

 

Så fungerar det

  1. Begär offert. På vår hemsida fyller du i ett formulär där du beskriver uppdraget. Genom att beskriva det så detaljerat som möjligt, gör du det enklare för våra samarbetspartners att svara med ett träffsäkert prisförslag.
  2. Containern levereras till anvisad uppställningsplats i Umeå med omnejd. Tänk på att du kan behöva polistillstånd om den ska stå på offentlig mark. På privat mark, som inte är din egen, krävs tillåtelse från den som äger marken.
  3. Fyll containern. När den är levererad fyller ni den med avfall. Tänk på att inte slänga i andra typer av avfall än ni kommit överens om. Överskrid inte maxvikten, och lasta inte över kanten. Vid felsortering kan en avgift komma att debiteras.
  4. Upphämtning. Vid hyresperiodens slut kommer firman för att hämta avfallet och sortera det på återvinningscentral.

 

Vanliga frågor och svar

Hur lång tid tar det innan jag får en offert?

Efter att du har skickat in din förfrågan tar det ett par dygn innan du har prisförslag från flera aktörer.

 

Vart vänder jag mig om något blir fel?

Containerexperten förmedlar den första kontakten mellan dig och företaget. Därefter kommer ni överens om detaljerna, och det är även till den anlitade firman som du i första hand ska vända dig om du har frågor eller problem. Skulle du vara missnöjd med företaget, uppskattar vi om du meddelar oss.

 

Vilka typer av containrar finns det?

Hos privatpersoner och mindre bostadsrättsföreningar är liftdumpercontainrar (även kallade sopcontainrar) populära. De är relativt små och rymmer mellan fem och 15 kubikmeter, beroende på storlek. För större behov kan lastväxlarcontainer vara aktuella.

 

De internationella standardmåtten är 20 respektive 40 fot, och de rymmer ca 33 och 67 kubikmeter.

 

Vilka företag är anslutna till er tjänst?

Containerexperten är verksamma över hela Sverige. Vi arbetar med stora nationella kedjor, såväl som med mindre lokala aktörer.

 

Varför ska jag hyra container genom Containerexperten?

Genom vår tjänst får du flera offerter från företag i Umeå. Genom att jämföra dem kan du spara pengar på hyreskostnaden.

Container blå