Hyra container Örebro

Behöver du hyra container i Örebro? Genom vår tjänst kan du inom loppet av ett par dygn ha flera offerter att välja mellan. Vi på Containerexperten strävar efter att våra användare ska få de mest prisvärda lösningarna.

 

 • Vi förmedlar ditt uppdrag till våra samarbetspartners i Örebro med omnejd
 • Utkörning och upphämtning ingår
 • Slipp sortering och långa köer vid återvinningscentralen

 

Du förbinder dig inte till att tacka ja till en offert när du använder vår tjänst. I den här texten kan du läsa mer om hur tjänsten fungerar och vad det kostar att hyra container i Örebro.

 

Så går det till att hyra container i Örebro genom oss

 1. Begär offert. På hemsidan fyller du i ett formulär med information om ditt uppdrag. Uppställningsplats i Örebro, vilket avfall som ska slängas och hur länge containern ska användas, är exempel på information som bör finnas med. Genom att beskriva ditt uppdrag så detaljerat som möjligt, får du mer precisa offerter.
 2. Välj en offert och ett företag. Inom loppet av 48 timmar har du flera offerter att välja mellan. Jämför dem och välj den firma du tycker verkar ha den bästa lösningen för ditt projekt. Du förbinder dig inte att tacka ja till något av prisförslagen. 
 3. Containern levereras. Containern levereras till anvisad uppställningsplats i Örebro. Tänk på att du behöver ansöka om polistillstånd om den inte ska placeras på privat mark.
 4. Upphämtning. Vid hyrestiden slut kommer firman och plockar upp containern. Tänk på att följa anvisningarna för hur tungt containern får lastas, samt att den inte bör fyllas upp till kanten.

 

Vad får man kasta?

Normalt gäller att du får kasta blandat avfall i containrarna. I sådana fall kan även firman stå för sorteringen. Under blandat avfall faller till exempel:

 • Trä
 • Metall
 • Papper
 • Textilier

 

Även icke brännbart avfall som betong, tegel och mineralull räknas till blandat avfall. Bra att känna till dock är att lasthöjden sänks rejält med dessa material. Tala med din firma om detaljerna.

Avfall som däck, produkter med freon, ljuskällor och asbest kan kräva speciallösningar. De flesta firmor kan dock hjälpa till även med detta.

 

Hyra container Örebro – Pris

Vad det kostar att hyra container i Örebro varierar. Containerexperten finns till just för att det ska vara enkelt att hitta de mest prisvärda lösningarna i området. Faktorer som spelar in är bland annat vilken container du behöver, hur länge du behöver den och om du är i behov av några extratjänster.

 

Exempel på modeller att hyra

Urvalet av modeller som kan erbjudas varierar något mellan olika företag i Örebro. Nedan följer ett antal exempel på vanliga varianter.

 

Liftdumpercontainer

Liftdumpercontainrar är generellt ganska små, och är ett populärt val hos bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Storleken brukar variera mellan fyra och 15 kubikmeter.

 

Lastväxlarcontainer

Lastväxlarcontainrar är större än liftdumpercontainrar, och passar således för lite större projekt. Flaket är utrustat med öppningsbara dörrar baktill, som underlättar avfallshanteringen för firman.

 

Bygglyftscontainer

Precis som namnet antyder, brukar bygglyftscontainrar användas på byggarbetsplatser. De är försedda med lyftöglor som gör att de kan flyttas runt med en kran. Inte sällan har de en relativt låg maxvikt.

 

Tänk på att…

 • … fritt utrymme krävs framför containern. Ett antal meter i höjd krävs också.
 • … du behöver tillstånd för uppställningsplats på offentlig mark.
 • … vägen till uppställningsplatsen måste klara av en tung lastbil.
Container blå