Hyra container Kungsbacka

Behöver du hyra container i Kungsbacka? Vi på Containerexperten vill göra det möjligt för våra besökare att enkelt jämföra priser på containrar. Vi strävar efter att våra användare ska få så prisvärda offerter som möjligt.

 

 • Jämför offerter och firmor
 • Få svar inom 48 timmar
 • Leverans samt upphämtning och tömning ingår

 

Få snabba förslag och jämför dem i lugn och ro. Du förbinder dig inte till att tacka ja till någon av de offerter du får.

 

Hur fungerar det?

Vår tjänst ska vara enkel att använda och ge våra besökare de bästa priserna på att hyra container i Kungsbacka. Såhär fungerar det:

 1. Berätta om ditt uppdrag. Det första steget är att berätta om uppdraget. Här är det bra att vara så detaljerad som möjligt, så att firmorna kan ge dig en träffsäker offert. Är du en privatperson som renoverar hemma? Eller representerar du en bostadsrättsförening som ska ha städdag?Specificera om det är en viss containertyp som du söker, eller om det är generell förfrågan. Behöver du tillval (så som låssystem, däckförvaring, el eller larm) bör även det komma till firmans kännedom innan de skickar ut offerten. Du får även fylla i när du behöver containern, var i Kungsbacka den ska stå och hur länge du vill hyra.
 2. Jämför offerter. Inom två dygn har du fått offerter som du kan jämföra. En rekommendation är att inte bara titta på totalpriset, även om det givetvis är en viktig faktor. Titta även på vad som ingår i prisförslagen, och vad de olika posterna kostar. Överväg också att kolla upp omdömen och ta referenser om firman, för att bilda dig en så god helhetsuppfattning som möjligt.Det uppskattas att inte bara tacka ja till den offert man accepterar, utan även att man tackar nej till de man väljer bort.
 3. Containern levereras. Efter att ni har kommit överens om detaljerna så levereras containern till anvisad uppställningsplats.
 4. Containerns hämtas upp. Vid hyrtidens slut kommer firman och hämtar upp containern. Våra samarbetspartners tar hand om avfallet på miljövänligt vis, och ser till att det sorteras på en återvinningscentralerna i Kungsbacka.

 

Bra att tänka på vad gäller uppställningsplatsen

Bra att känna till är att du behöver polistillstånd för att ställa containern på offentlig mark, till exempel en vändplats i bostadsområdet. Tänk även på att fri rymd krävs framför och över containern inför leverans och upphämtning.

 

Hyra container Kungsbacka – Pris

Vad det kostar att hyra container i Kungsbacka varierar, beroende på ett antal faktorer. Containerexperten strävar efter att våra användare ska få de mest prisvärda offerterna.

Följande är exempel på saker som avgör priset:

 • Hur länge du behöver containern. Ska du bara ha ett par dagar? Eller under en längre period? Om du ska ha den under en lång tid finns ofta goda chanser att få ett billigare dagspris.
 • Vilken typ av container det är. Mindre containrar är billigare att hyra. De är lättare att leverera och att hämta upp. Således blir det också billigare för dig som slut kund. Större containrar, ta lastväxlarcontainrar som exempel, är mer krävande att hantera och kostar mer att hyra.Om ditt avfall kräver speciella egenskaper hos containern kan även det komma att addera till slutpriset.
 • Behöver du en container med el? Ska den vara låsbar? Avfuktare? Våra samarbetspartners erbjuder en rad olika tillval. Av förklarliga skäl kommer tillvalen att addera till slutpriset.
 • Om du förhandlar. Större uppdrag, som du är ute i god tid med, innebär ofta goda förutsättningar för förhandling.
Container blå